beverburcht_gezellig_om_de_tafel

De Beverburcht

Een echte natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. In de beverburcht kun je namelijk slapen zoals de bevers dat in de Biesbosch doen. Je overnacht in een supergrote beverburcht bedekt met takken en boomstammetjes. Er zijn natuurlijk wel een paar verschillen want in deze beverburcht is een bedstee en een tafel en het is er droog en warm. De Beverburcht ligt op een stil plekje aan de rand van de camping naast de paddenpoel. De burcht heeft geen televisie, wel liggen er spelletjes en boeken over bevers en de Biesbosch. U zult zich dus zeker niet vervelen.

Beverburcht-in-de-Polder

Faciliteiten

In de Beverburcht kunnen 5 personen overnachten. Er is een grote bedstee en er staat een slaapbank. De burcht is voorzien van elektriciteit. Overal op Groene camping ‘In de Polder’ is WIFI beschikbaar.

Koken-in-de-kookwagen-op-Groene-Camping-In-de-Polder-in-de-voortuinvandebiesbosch_web

De Kookwagen

In onze Beverburcht is geen keuken maar u kunt tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de kookwagen. Nog even voor u op een rijtje, de kookwagen is uitgerust met: koelkast, kooktoestel, pannen, serviesgoed, bestek en alles wat u nodig heeft voor het zetten van een kopje koffie of thee. Voorzieningen zoals thuis. Afwassen blijft handwerk maar zorgt altijd voor veel vermaak en een goed gesprek.

Groene-Camping-in-de-polder-voorzieningen

Het voorzieningengebouw

Midden op onze camping staat het voorzieningengebouw. Hier zijn de toiletten, douches en wasgelegenheden met vloerverwarming. Onder hetzelfde dak is ook een recreatieruimte waar u bij slecht weer kunt verblijven. Als u meer informatie wenst van de omgeving, op zoek bent naar een goed boek of een gezelschapsspel bent u hier op de goede plaats. Er is overal op Groene camping ‘In de Polder’ WIFI beschikbaar.

Groene-camping-in-de-polder_smakelijk-ontbijt

Het ontbijt

Genieten van de zonsopgang met een warm broodje en een vers eitje? Dat kan! Reserveer uiterlijk de avond van te voren uw ontbijt bij de receptie. Geef aan met hoeveel per personen en hoe laat (tussen 7.30u en 9.30u) dan wordt er de volgende morgen bij u een biologisch ontbijt gebracht.

De-toegang-tot-beverburcht-in-de-Polder

Aankomst en vertrek

> Op de aankomstdag kunt u na 14.00 uur in de beverburcht terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch. > Op de vertrekdag, dient u de beverburcht vòòr 11.00 uur te verlaten.