lekker-turen-in-de-paddenpoel-op-Groene-Camping-In-de-Polder_web

De Camping

Je gaat naar een groene camping om te genieten van de rust, weg van de stad en weg van alles. Kamperen bij Groene camping ‘In de Polder’ is voor diegenen die het leven van alle dag willen ontvluchten. De kleinschalige opzet van deze autovrije camping met ruime plaatsen garandeert rust en privacy. Het terrein is bijna twee hectare groot, en is voor tweederde ingericht voor natuur met een prachtige natuurvijver en eenderde voor recreatie.

Ontbijten-op-Groene-Camping-In-de-Polder-web

Ruimte

Ruimte genoeg voor de maximaal 40 caravans of tenten die op de camping mogen staan. Kortom u heeft veel ruimte op de plaats die u zelf uitzoekt! Het is mogelijk om vooraf een kampeerplaats te reserveren. Er zijn op de camping geen nummers, een omschrijving van de plaats waar u wenst te staan is voor ons voldoende. Op het terrein zijn watertap- en aansluitpunten voor elektriciteit

Koken-in-de-kookwagen-op-Groene-Camping-In-de-Polder-in-de-voortuinvandebiesbosch_web

De Kookwagen

In onze kampeerwagens hebben we geen kookvoorziening maar wel in onze kookwagen. Hier kunt u om beurten gebruik van maken. Ook wanneer u met uw tent op onze camping verblijft. Het gemak van een gasfornuis en een koelkast. Voorzieningen zoals thuis. Afwassen blijft handwerk maar zorgt altijd voor veel vermaak en een goed gesprek. Nog even voor u op een rijtje, de kookwagen is uitgerust met: koelkast, kooktoestel, pannen, serviesgoed, bestek en alles wat u nodig heeft voor een kopje koffie of thee.

Groene-Camping-in-de-polder-voorzieningen

Het voorzieningengebouw

Midden op onze camping staat het voorzieningengebouw. Hier zijn de toiletgroepen, douches en wasgelegenheden met vloerverwarming. Onder hetzelfde dak is ook een recreatieruimte waar u bij slecht weer kunt verblijven. Als u meer informatie wenst van de omgeving, op zoek bent naar een goed boek of een gezelschapsspel bent u hier op de goede plaats. Er is overal op Groene camping ‘In de Polder’ WIFI beschikbaar.

Groene-camping-in-de-polder_biologisch_ontbijtje

Het ontbijt

Wanneer heeft u voor het laatst een kakelvers eitje bij het ontbijt gegeten? Alle gasten die bij ons op de camping verblijven kunnen een biologisch ontbijt reserveren. Als u de avond voor uw ontbijt aan ons doorgeeft met hoeveel personen en op welk tijdstip (tussen 7.30u – 9.30u) u wilt ontbijten. Geniet u de volgende morgen van de zelfgemaakte jam en een boerderij-eitje!

De-biologische-camping-koeien-verwennen

Aankomst en vertrek

> Op de aankomstdag kunt u na 14.00 uur op onze camping terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch. > Op de vertrekdag, dient u de plaats vòòr 12.00 uur te verlaten.