Groene-Camping-in-de-polder-kampeerwagen-picknicktafel

De Kampeerwagen

Uniek op onze camping zijn de vijf kampeerwagens gelegen aan de rand van de paddenpoel. Ieder in haar eigen kleurstelling en sfeer. Speciaal voor mensen die niet beschikken over tent of caravan is dit een ideale manier van vakantie vieren op onze Groene camping ‘In de Polder’. Wij hebben voor u de ‘ouderwetse schaftkeet’ omgetoverd tot een prima vakantieplek voor 2 personen. Twee van de vijf kampeerwagens beschikken over een tweepersoonsbed. Puur ingericht; bed, kast, tafel en stoel. Het brengt u terug in de tijd… brengt u dichter bij de natuur.

Fris groen

Iedere wagen is uniek

De kampeerwagens zijn kleurrijk ingericht. Een heerlijke mix van brocant en functionele meubeltjes.

Koken-in-de-kookwagen-op-Groene-Camping-In-de-Polder-in-de-voortuinvandebiesbosch_web

De Kookwagen

In onze kampeerwagens zijn geen kookvoorziening maar wel in onze kookwagen. Hier kunt u tegen een kleine vergoeding om beurten gebruik van maken. Ook wanneer u met uw tent op onze camping verblijft. Het gemak van een gasfornuis en een koelkast. Voorzieningen zoals thuis. Afwassen blijft handwerk maar zorgt altijd voor veel vermaak en een goed gesprek.

Nog even voor u op een rijtje, de kookwagen is uitgerust met: koelkast, kooktoestel, pannen, serviesgoed, bestek en alles wat u nodig heeft voor het zetten van een kopje koffie of thee.

Sanitair-gebouw-op-Groene-Camping-'In-de-Polder'-web

Het voorzieningengebouw

Midden op onze camping staat het voorzieningengebouw. Hier zijn de toiletten, douches en wasgelegenheden met vloerverwarming. Onder hetzelfde dak is ook een recreatieruimte waar u bij slecht weer kunt verblijven. Als u meer informatie wenst van de omgeving, op zoek bent naar een goed boek of een gezelschapsspel bent u hier op de goede plaats. Er is overal op Groene camping ‘In de Polder’ WIFI beschikbaar.

Groene-camping-in-de-polder_de-ontbijttafel

Het ontbijt

Genieten aan de waterkant met een vers glaasje sinaasappelsap? Alle gasten die bij ons op de camping verblijven kunnen een biologisch ontbijt reserveren. Als u de avond voor uw ontbijt aan ons doorgeeft met hoeveel personen en op welk tijdstip (tussen 7.30u en 9.30u) u wilt ontbijten. Geniet u de volgende morgen van de zelfgemaakte jam en een boerderij-eitje!

Groene-Camping_in-de-polder-geitje

Aankomst en vertrek

> Op de aankomstdag kunt u na 14.00 uur in uw kampeerwagen terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch. > Op de vertrekdag, dient u de kampeerwagen vòòr 11.00 uur te verlaten.