Laten we ons even aan u voorstellen ...

Ga met uw muis over onze foto’s (of klik erop) en wij stellen ons aan u voor …

Janine

photo
Per 1 januari 2017 hebben Paul en ik de camping en de boerderij overgenomen van mijn ouders, Henk en Cora. De 7e generatie staat aan het roer, iets waar we trots op zijn. 2017 is in dat opzicht al een bijzonder jaar, we hopen dat dit jaar nog mooier wordt. Het is het jaar waarin we de eerste biologische gele winterwortelen, rode- en gele uien oogsten. Paul en ik hebben twee jaar geleden besloten om de camping en de boerderij (zoogkoeien, ossen en akkerbouw) om te schakelen naar een biologische bedrijfsvoering. In de toekomst willen we het bedrijf doorschakelen naar een biologisch dynamische bedrijfsvoering. Onze uitdaging in het agrarische bedrijf is om de kringlopen zo ver mogelijk gesloten te krijgen. Daarbij nodig wij u als gast uit om zelf te komen kijken hoe wij deze uitdaging aan gaan. Tijdens uw verblijf op onze camping staan wij open voor vragen over de boerderij, stel ze dan ook gerust.
Graag tot ziens op Groene camping 'In de Polder'.

Paul

photo
Vanaf 2002 een paar jaar nadat ik verkering kreeg met Janine ben ik actief op de boerderij en camping. Na een aantal jaren bij verschillende bedrijven zowel agrarisch als niet agrarisch te hebben gewerkt ben ik voor mezelf begonnen. Sinds 2010 heb ik een arbeidsbemiddelingsbureau in de agrarische sector. Als hobby heb ik altijd zoogkoeien gehouden. Dat wil zeggen dat de kalfjes zo lang mogelijk bij hun moeders melk drinken. Nu dat ik samen met Janine het bedrijf van Henk en Cora heb overgenomen zijn de koeien geen hobby meer maar maken zij onderdeel uit van het akkerbouwbedrijf. Dit is een belangrijke stap om een stuk van de kringloop gesloten te krijgen. In de winter staan de koeien in de stal op de boerderij. In de zomer van 2017 staan de koeien (ossen en zoogkoeien) in de wei achter/naast de camping èn tegenover de boerderij. In 2017 telen we de volgende gewassen op de gronden van de boerderij: vlas, aardappelen, suikerbieten, uien (geel en rood), winterwortelen en gras-klaver. De klaver is onze stikstofbinder. Ik vertel graag over reilen en zeilen op de boerderij. Zie je me ergens lopen stel gerust een vraag. Graag tot ziens op Groene camping 'In de Polder'

Eline

photo
Ik ben 6 jaar. Op de boerderij rijd ik graag mee op de trekker. Als er kalfjes worden geboren weet ik altijd precies bij welke mama koe ze horen. Niet verder vertellen maar papa, mama, opa of oma weten dat niet altijd. Op de camping mag ik oma mee helpen met schoonmaken en bedden op schudden.

Jochem

photo
Ik ben 3 jaar. Ik rij graag mee op de trekker. De koeien, kippen en Sjakie zijn mijn maatjes. Op de camping en het erf ben ik samen met m'n grote zus nog al eens te vinden.

Cora

photo
15 jaar geleden heb ik het initiatief genomen om ons akkerbouwbedrijf uit te breiden met een camping. Ruim 1,5 hectare is ingericht voor 30 kampeerplaatsen, 5 polderhuisjes, 5 houten kampeerwagens en 1 beverburcht. Zes jaar geleden heb ik samen met mijn man Henk het huis op de boerderij verruilt voor een nieuwe woning 150m verder richting het dorp. De bovenverdieping van ons huis is ingericht voor B&B, er zijn 2 kamers met ieder een eigen badkamer en een keukentje voor gemeenschappelijk gebruik. Naast ons huis staat een tuinhuisje waar onze zoon Jaap een half jaar heeft gewoond daarna is hij gaan backpacken in Australië en woont nu vijf jaar met Katie en dochter Myla in de buurt van Melbourne.

Henk

photo
Ik ben net als onze dochter Janine op de boerderij geboren en heb het akkerbouwbedrijf van mijn ouders voortgezet. Ik hou van het werken op het land en het buitenleven. Als gasten op de camping belangstelling voor de boerderij hebben vertel ik daar graag over.