Polderhuisje_vakantiehuisje-op-Groene-Camping-In-de-Polder-in-de-voortuinvandebiesbosch_web

Het Polderhuisje

Aan de rand van de camping staan prachtige vrijstaand gelegen Polderhuisjes. In deze huisjes ga je terug in de tijd. Je vindt er namelijk nog de rust en ruimte van het platteland. De markante details van het Polderhuisje geven extra allure aan uw verblijf.

Wakker worden in de bedstee

De Polderhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn volledig ingericht.

Er is een badkamer met douche en wc. Een keuken, woonkamer, slaapkamer met stapelbed en een bedstede. Er is geen vaatwasmachine en geen televisie. Een knapperig vuurtje in het houtkacheltje zorgt voor een gezellig warme sfeer. Er is overal op Groene camping ‘In de Polder’ WIFI beschikbaar.

Heerlijke eitjes

Het ontbijt

Wanneer heeft u voor het laatst een kakelvers eitje bij het ontbijt gegeten? Alle gasten die bij ons in een polderhuisje verblijven kunnen een ontbijt reserveren. Uiterlijk de avond voor uw ontbijt vragen wij u aan Cora door te geven met hoeveel personen en op welk tijdstip (tussen 7.30u en 9.30u) u wilt ontbijten. U zult genieten van de zelf gemaakte jam en een boerderij-eitje!

paard-en-meisje_kl

Aankomst en vertrek

> Op de aankomstdag kunt u na 14.00 uur in uw Polderhuisje terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch. > Op de vertrekdag, dient u het Polderhuisje vòòr 11.00 uur te verlaten.