Groene-camping-In-de-Polder_aan-tafel-in-de-beverburcht

De Beverburcht

Een echte natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. In de beverburcht kun je namelijk slapen zoals de bevers dat in de Biesbosch doen. Je overnacht in een supergrote beverburcht bedekt met takken en boomstammetjes. Er zijn natuurlijk wel een paar verschillen want in deze beverburcht is een bedstee en een tafel en het is er droog en warm. De Beverburcht ligt op een stil plekje aan de rand van de camping naast de paddenpoel. De burcht heeft geen televisie, wel een koelkast, waterkoker en senseo apparaat. Spelletjes en boeken over bevers en de Biesbosch zijn er ook. U zult zich zeker niet vervelen.

Groene-camping-In-de-Polder_samen-in-de-beverburcht

Faciliteiten

In de Beverburcht kunnen 5 personen overnachten. Er is een grote bedstee en er staat een slaapbank. Het beddengoed bent u verplicht te reserveren.
In de Burcht is geen keuken en het gebruik van douche en toilet is in het voorzieningengebouw van de camping, ongeveer 20m lopen. De burcht is voorzien van elektriciteit. Overal op Groene camping ‘In de Polder’ is gratis (beperkt) WIFI beschikbaar. Honden zijn in de Beverburcht niet welkom.

Sanitairgebouw-Groene-camping-In-de-Polder

Het voorzieningengebouw

Midden op onze camping staat het voorzieningengebouw. Hier zijn de toiletten, douches en wasgelegenheden met vloerverwarming. Onder hetzelfde dak is ook een recreatie-/informatieruimte waar u bij slecht weer kunt verblijven.
Als u meer informatie wenst van de omgeving, op zoek bent naar een goed boek of een gezelschapsspel bent u hier op de goede plaats. Wil u nu alvast meer over de omgeving te weten komen ga dan naar ‘Doen!’
Overal op Groene camping ‘In de Polder’ is gratis (beperkt) WIFI beschikbaar.

Groene-camping-In-de-Polder_slapen-zoals-een-bever-beverburcht

Aankomst en vertrek

Op de aankomstdag kunt u na 16.00 uur in de beverburcht terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch èn de overige werkzaamheden die aan de camping en boerderij verbonden zijn.

Op de vertrekdag, dient u de beverburcht vòòr 10.00 uur te verlaten.

De Beverburcht is bij vertrek:

gestofzuigd

het gebruikte servies afgewassen en staat droog in de kast

de vuilnisbak is leeg gehaald en is op de daarvoor bestemde locatie gebracht.

(het gehuurde beddengoed afgehaald)

Als u er voor kiest om de Beverburcht niet op deze manier achter te laten brengen wij €20,- schoonmaakkosten in rekening.