De Camping

Je gaat naar een groene camping om te genieten van de rust, weg van de stad en weg van alles. Kamperen bij Groene camping ‘In de Polder’ is voor diegenen die het leven van alle dag willen ontvluchten. De kleinschalige opzet van deze autovrije camping met ruime plaatsen garandeert rust en privacy. Het terrein is twee hectare groot, en is voor tweederde ingericht voor natuur met een prachtige natuurvijver en eenderde voor recreatie.

Ruimte

Ruimte genoeg voor de maximaal 35 kampeerplaatsen die er op de camping zijn. Kortom u heeft veel ruimte op de plaats die u zelf via de interactieve plattegrond uitzoekt! Voordat u de plattegrond ziet moet u eerst aangeven wat uw aankomst- en vertrek datum is. Op het terrein zijn watertap- en aansluitpunten voor elektriciteit. Iedere elektra aansluiting is gezekerd op 6 ampère.

Geardropper // Zomer 2021

Het voorzieningengebouw

Midden op onze camping staat het voorzieningengebouw. Hier zijn de toiletten, douches en wasgelegenheden met vloerverwarming. Onder hetzelfde dak is ook een recreatie-/informatieruimte waar u bij slecht weer kunt verblijven.
Als u meer informatie wenst van de omgeving, op zoek bent naar een goed boek of een gezelschapsspel bent u hier op de goede plaats. Wil u nu alvast meer over de omgeving te weten komen ga dan naar ‘Doen!’
Overal op Groene camping ‘In de Polder’ is gratis (beperkt) WIFI beschikbaar.

Geardropper // Zomer 2021

Aankomst en vertrek

Op de aankomstdag kunt u na 15.00 uur op onze camping terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch èn de overige werkzaamheden die aan de camping en boerderij verbonden zijn.
Indien u eerder wenst te arriveren worden er extra kosten in rekening gebracht.

Op de vertrekdag, dient u de plaats vòòr 12.00 uur te verlaten.

  • Na 12.00 uur van de camping vertrekken? Dat kan, wij vragen daarvoor €5,- per persoon.