Dear guests,

Should you wish to share your experiences and leave feedback about your stay at Groene Camping ‘In de Polder’, please do so!

Please fill out the form below.

Should you have any suggestions for us regarding our new website, please feel free to share these with us!

Get inspired by our guests’ stories:

Log in to post an entry

16 entries.
Sannie from Kampeergroep Konvooiria
Heerlijk weekend gehad met ons groepje. Mooi veld, goed sanitair, gezellige ruimte om 's avonds samen te zitten. Bedankt voor de gastvrijheid! groetjes van de 7 dames , www.konvooiria.nl
Jolanda from Driebergen
Een weekendje in de tent relaxed tussen de zwaluwen die heel toepasselijk erg laag over de camping vliegen en de bloeiende akkerranden waar we prachtige boeketten mochten plukken. De kinderen vermaakten zich prima op de trampoline en in het bootje, Wij genoten met een wijntje van de avondzon.
Nadine Timmers from Veldhoven
Afgelopen dagen met 5 vriendinnen een tof weekend gehad op deze relaxte camping.
Yannick en Inne from Antwerpen
Wij boekten heel last-minute een woonwagentje op deze camping; een echte aanrader! Met ons hondje is het niet evident een leuke logeerplek te vinden maar dit was ideaal; een knusse woonwagen, mooie omgeving en vriendelijke uitbaters. We genoten volop van het frisse en zonnige herfstweer. Wij komen absoluut terug!
Alain from Gent
Ik ben al 30 jaar een fervente kampeerder. Deze camping staat nu in mijn top 5. Goede douches ( met afneembare kop ) kort gemaaid gras, geen auto's op de camping (alleen in- en uitladen) en last but not least een heerlijke relaxte sfeer.
Robijns from Belgie
Wij sliepen drie nachten in jullie B&B samen met onze vrienden, dus twee kamers. Wij zijn heel tevreden, mooie verzorgde kamers, heerlijk ontbijt en hartelijke ontvangst. Wij hebben het getroffen met het weer want we hebben ook genoten van onze fietstochtjes door de Biesbosch. Nogmaals groetjes van ons vieren.
Marjon en Winfried van Bemmelen from Alkmaar
Wij hebben erg genoten afgelopen weekeinde. Het is een fijne camping zonder toeters en bellen. Bedankt Cora voor de tip om het nieuwe Biesboschmuseum met prachtig terras te bezoeken.
Joyce en Marleen from Voorburg
Wij sliepen 5 nachten in ons camperbusje bij jullie op de camping. In de Biesbosch hebben we gekajakt en we bezochten maandag Dordrecht. Een aanrader bij slecht weer is een bezoek aan het museum en villa Augustus. Jammer dat er het weekend geen internet was maar gelukkig konden we maandag weer online. Het verblijf was heel fijn.
Victor, Marije en de jongens from den Haag
Wij hebben vannacht heerlijk in de tent geslapen bij jullie. En wat een feest dat wij gebruik konden maken van zo'n handige kookkar. We misten alleen een koffiepotje, dus hebben we die van onszelf erin laten staan. Hopelijk is hij er de volgende keer nog, zodat we weer heerlijke pruttelkoffie kunnen drinken. Tot ziens !!
Katrien from Gent
Met ons tentje 3 nachten op deze propere camping verbleven. In de Biesbosch gevaren de zeearend en bevers gezien, onze dag kon niet meer stuk.
Stefanie from Sneek
Met de vriendenclub een weekend op de camping gestaan. Wij sliepen in een comfortabel huisje. De anderen konden er met de caravans omheen staan. Het was super gezellig.
Wouter from Zwolle
Afgelopen weekend ons jaarlijks familieweekend op camping "In de Polder" doorgebracht. Het weer was goed de camping was gezellig de sfeer uitstekend. Kortom voor herhaling vatbaar dus wie weet tot volgend jaar.
Hans en Irene from Apeldoorn
Afgelopen weekend op de camping gestaan. Het was wel druk maar we hadden toch genoeg plaats. Relaxt sfeertje alleen de haan mag van ons wel wat later van zich laten horen.
Renske from Sneek
We hebben zelf een lekker plekje uit de wind en in de zon gevonden. Het uitzicht op de vijver was mooi. Lekker gewandeld en gerelaxed.
gerard from maastricht
Geweldige camping we komen zeker terug.
Webdesigner from Lage Zwaluwe
Een nieuwe website, een nieuw Gastenboek. Wij nodigen je uit om je ervaringen en verhalen te delen met alle belangstellenden voor Groene Camping in de Polder. Een gezellige en mooie camping aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Getracht is Groene Camping in de Polder en haar unieke identiteit op de juiste wijze in beeld te brengen en daarbij een stuk beleving te creëren waardoor je zin krijgt in een heerlijke vakantie. Uiteraard zijn wij benieuwd naar je bevindingen op deze nieuwe opzet en zien uit naar je reactie.