Laten we ons even aan u voorstellen ...

Ga met uw muis over onze foto’s (of klik erop) en wij stellen ons aan u voor …

Janine

photo
Per 1 januari 2018 staat de 7e generatie aan het roer, iets waar we trots op zijn. Sinds 2015 zijn de camping en de boerderij (zoogkoeien, stieren, akkerbouw en notenboomgaard) omgeschakeld naar een biologische bedrijfsvoering. Onze uitdaging in het agrarische bedrijf is om de kringlopen zo ver mogelijk gesloten te krijgen. Nieuwsgierig? tijdens uw verblijf op onze camping staan wij open voor vragen.
Graag tot ziens op Groene camping 'In de Polder'.

Paul

photo
Mijn passie is biologische landbouw. Het is voor mij niet alleen zorgen dat de groenten goed en verantwoord groeien maar ook dat de dieren; stieren, zoogkoeien, schapen en geiten het naar hun zin hebben. De koeien (zoogkoeien met kalfjes en stieren) lopen in de weilanden rondom de boerderij. Ik vertel graag over het reilen en zeilen op de boerderij. Zie je me ergens lopen stel gerust een vraag. Tot ziens op Groene camping 'In de Polder'

Eline

photo
Ik ben 11 jaar èn al aardig op de hoogte van het reilen en zeilen op de boerderij en de camping. Als er kalfjes worden geboren weet ik altijd precies bij welke mama koe ze horen. Niet verder vertellen maar papa, mama, opa of oma weten dat niet altijd.
Sinds 2021 bak ik 's morgens, in de weekenden en schoolvakanties, behalve op woensdag, lekkere warme broodjes.

Jochem

photo
Ik ben 8 jaar. De koeien zijn mijn maatjes. Ik ben ernstig ziek. Samen met Eline, papa, mama of thuiszorg zie je mij in een rolstoel.

Cora

photo
27 jaar geleden heb ik het initiatief genomen om ons akkerbouwbedrijf uit te breiden met een camping. Twaalf jaar geleden heb ik samen met mijn man Henk het huis op de boerderij verruilt voor een nieuwe woning 150m verder richting het dorp Lage Zwaluwe. De bovenverdieping van het huis is ingericht voor B&B, er zijn 2 kamers met ieder een eigen badkamer en een keukentje voor gemeenschappelijk gebruik. Interesse? kijk op bnbindepolder.nl

Henk

photo
In memoriam,
Ik ben net als onze dochter Janine op de boerderij geboren en heb het akkerbouwbedrijf van mijn ouders voortgezet. Trots ben ik op Paul en Janine hoe zij de boerderij en camping voortzetten. Ik hou van het buitenleven.
Henk is op 20 juli 2019 temidden van zijn geliefden in alle rust van ons heen gegaan