Laten we ons even aan u voorstellen ...

Ga met uw muis over onze foto’s (of klik erop) en wij stellen ons aan u voor …

Janine

photo
Per 1 januari 2018 hebben Paul en ik de camping en de boerderij overgenomen van mijn ouders. De 7e generatie staat aan het roer, iets waar we trots op zijn. Sinds 2015 zijn de camping en de boerderij (zoogkoeien, ossen en akkerbouw) omgeschakeld naar een biologische bedrijfsvoering. Onze uitdaging in het agrarische bedrijf is om de kringlopen zo ver mogelijk gesloten te krijgen. Nieuwsgierig? tijdens uw verblijf op onze camping staan wij open voor vragen óók over de boerderij.
Graag tot ziens op Groene camping 'In de Polder'.

Paul

photo
Mijn passie is biologische landbouw. Het is voor mij niet alleen zorgen dat de groenten goed en verantwoord groeien maar dat er ook de dieren zijn, zoogkoeien en schapen om de juiste voeding aan de bodem te kunnen geven zodat de wortel, ui, sperzieboon, etc zich daar goed bij voelt. In de zomer van 2018 staan de koeien (zoogkoeien met kalfjes en ossen) in de wei rechts van de camping. Ik vertel graag over reilen en zeilen op de boerderij. Zie je me ergens lopen stel gerust een vraag. Graag tot ziens op Groene camping 'In de Polder'

Eline

photo
Ik ben 8 jaar. Ik weet al best veel van de boerderij en de camping. Als er kalfjes worden geboren weet ik altijd precies bij welke mama koe ze horen. Niet verder vertellen maar papa, mama, opa of oma weten dat niet altijd. Op de camping mag ik mama mee helpen met schoonmaken en bedden op schudden.

Jochem

photo
Ik ben 5 jaar. De koeien zijn mijn maatjes. Op de camping en het erf ben ik samen met m'n grote zus Eline vaak te vinden.

Cora

photo
23 jaar geleden heb ik het initiatief genomen om ons akkerbouwbedrijf uit te breiden met een camping. Tien jaar geleden heb ik samen met mijn man Henk het huis op de boerderij verruilt voor een nieuwe woning 150m verder richting het dorp Lage Zwaluwe. De bovenverdieping van ons huis is ingericht voor B&B, er zijn 2 kamers met ieder een eigen badkamer en een keukentje voor gemeenschappelijk gebruik.

Henk

photo
In memoriam,
Ik ben net als onze dochter Janine op de boerderij geboren en heb het akkerbouwbedrijf van mijn ouders voortgezet. Ik hou van het buitenleven.
Henk is op 20 juli 2019 temidden van zijn geliefden in alle rust van ons heen gegaan