Deze tenten worden beschikbaar gesteld door onze partner Geardropper

Dit unieke kampeer/glamping-arrangement wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Geardropper . Als je hiervan gebruik wenst te maken dan kun je hieronder direct reserveren.

Onze Glamping tenten

Ook genieten van Glamping? Vanaf nu kunt u sfeervolle en comfortabele tenten boeken via onze partner Geardropper. Het is het ideale verblijf voor een mooi kampeeravontuur, maar dan met de luxe van thuis. Zo bevatten de tenten een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koel-vriesbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Omdat alles instapklaar is, hoeft u bij aankomst alleen maar uw koffers uit te pakken. De start van een complete vakantie in onze prachtige polder.

 

Volledig ingericht

Deze Tipi is geschikt voor maximaal 5 personen. In de linker slaapkamer staat een heerlijk tweepersoonsbed en in de rechter liggen drie fijne slaapmatten voor de kinderen. Voor de slaapkamers vind je een gezellige en sfeervolle woonruimte. Ingericht met een (eet)tafel en stoelen. Op zomerse dagen haal je de tafel en stoelen lekker naar buiten en op koude dagen pak je de zachte fleece deken die voor je klaar ligt.

Geardropper // Zomer 2021

En verder ...

Verder heb je een uitgebreide keukenuitrusting met servies en bestek. De keuken beschikt ook over een elektrische koelbox, een koffie percolator en over een gastank met kookbrander.

In de tent is geen sanitair aanwezig, je maakt op de camping gebruik van de faciliteiten in het voorzieningengebouw. Daar zijn de toiletten, douches en wasgelegenheden met vloerverwarming. Onder hetzelfde dak is ook een recreatie-/informatieruimte waar je bij slecht weer kunt verblijven. Overal op Groene camping ‘In de Polder’ is (beperkt) WIFI beschikbaar.

Geardropper // Zomer 2021

Aankomst en vertrek

Inchecken voor onze Glamping kan op de aankomstdag vanaf 16:00 uur en op de vertrekdag dien je vòòr 10.00 uur de tent weer te verlaten.

Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch èn de overige werkzaamheden die aan de camping en boerderij verbonden zijn.

Glamping! Een compleet ingerichte tent,,,,,,, heerlijk!