Groene_Camping_In_de_polder_Polderhuisje_gezellige-kamer-met-houtkachel

Het Polderhuisje

Aan de rand van de camping staan prachtige vrijstaand gelegen Polderhuisjes. In deze huisjes ga je terug in de tijd. Je vindt er namelijk nog de rust en ruimte van het platteland. De markante details van het Polderhuisje geven extra allure aan uw verblijf. Honden zijn in het Polderhuisje helaas niet welkom.

 

Wakker worden in de bedstee

De Polderhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, volledig ingericht en voor minimaal twee aaneengesloten nachten èn voor maximaal 2 weken te huren.
U bent verplicht om beddengoed te reserveren.

Er is een badkamer met douche en wc. Een keuken, woonkamer, slaapkamer met stapelbed en een bedstede. Er is geen vaatwasmachine en geen televisie. Een knapperig vuurtje in het houtkacheltje zorgt voor een gezellig warme sfeer. Er is overal op Groene camping ‘In de Polder’ gratis (beperkt) WIFI beschikbaar.

We willen u vriendelijk vragen om zelf hout voor de houtkachel mee te nemen.

Groene_Camping_In_de_polder_Polderhuisje_buiten_aan_tafel
Ijsvogel-in-sloot-groene-camping-idp

Aankomst en vertrek

Op de aankomstdag kunt u na 15.00 uur in uw Polderhuisje terecht. Wij verzoeken u vriendelijk die tijd aan te houden ivm onze lunch en de schooltijden van onze kinderen.

Op de vertrekdag, dient u het Polderhuisje vòòr 11.00 uur te verlaten.

Het Polderhuisje is bij vertrek:

gestofzuigd

het gebruikte servies afgewassen en staat droog in de kast

de vuilnisbakken leeg gehaald en zijn de zakken zijn op de daarvoor bestemde locaties gebracht.

(het gehuurde beddengoed afgehaald)

Als u er voor kiest om het Polderhuisje niet op deze manier achter te laten brengen wij €30,- schoonmaakkosten in rekening.